Pretpoziv za sudjelovanje na III. Regionalnom summitu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe

Djel. broj: 325 – RSP / 15.
Dubrovnik, 25. 09. 2015. godine

PRETPOZIV ZA SUDJELOVANJE NA
III. Regionalnom summitu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe
300 NAJBOLJIH – „Budućnost poduzetništva – može i uspješno !?“
Dubrovnik, (04.) 05. i 06. 03. 2016.

Poštovani poduzetnici, ekonomisti, predsjednici uprava, menadžeri;
predstavnici lokalnih i regionalnih zajednica; predstavnici akademske zajednice,
razvojnih agencija i nevladinog sektorau Srednjoj i Jugoistočnoj Europi !

Pozivamo vas da sudjelujete na
III.Regionalnom summitu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe 300 NAJBOLJIH,
u Dubrovniku, (04.) 05. i 06. 03. 2016. godine.

Paralelno sa Summitom bit će održane i završne svečanostidodjele Nagrada i Priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe STVARATELJI ZA STOLJEĆA.

Protect your business

Organizatori procjenjuju da će na Summitu sudjelovati preko 400 uspješnih poduzetnika, ekonomista, menadžera;predsjednika uprava, predstavnika lokalnih i regionalnih zajednica; predstavnika akademske zajednice, razvojnih agencija, nevladinog sektora, medija... O značaju poduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj, o kulturi poduzetništva, o mogućnostima razvoja poduzetništva i ubrzanog zapošljavanja te drugim aktualnim poduzetničkim temama, govorit će više od 60 stručnjaka za ekonomiju i poduzetništvo te uspješni poduzetnici iz regije. Pored govornika naznačenih u nacrtu Programa, očekuje se da će na Summitu govoriti i najuspješniji poduzetnici i menadžeri u regiji: Branko Roglić, osnivač i vlasnik ORBICO grupe koja posluje u 17 zemalja (Hrvatska); Dragoljub Vukadinović, kreator gospodarskog čuda poznatog pod nazivom METALAC (Srbija); Svetozar Janevski, suvlasnik i višedecenijski glavni menadžer uspješnog vinarskog giganta TIKVEŠ i investicijske grupacije M6 INVESTICIJE (Makedonija); Dragan Tomić, 50 godina na čelu SIMPO grupe (Srbija); Tanja Skaza, glavna direktorica jedne od najinovativnijih kompanija u regiji SKAZA (Slovenija); Alan Suminai Zoran Vučinić, osnivači NANOBIT (Hrvatska) – poduzetnički čudotvorci koji su rođeni tek prije 30-ak godina; Oliver Corlette, gen. direktor jednog od najvećih investitora u Crnoj GoriPORTO MONTENEGRO; dr. Jasmina Knežević, osnivačica zdravstvenog sistema BEL MEDIC sa preko 600 angažiranih medicinskih stručnjaka (Srbija)...Bit će predstavljeno nekoliko desetina uspješnih poduzetničkih kompanija, a cijeli događaj pratit će više od 80 medija iz regije.

Cilj održavanja Summita je da upravo ovakav ambijent, nadahnut rezultatima uspješnog rada i inovativnog stvaralaštva, iskoristimo za snažnu promociju značaja poduzetništva, da javno odamo priznanje i široj javnosti skrenemo pažnju na rijetke vizionare i lidere sutrašnjice čiji su rad, znanje i kreativnost utkani u temelje uspostavljanja i razvoja budućeg novog i boljeg društva u kojemu živimo i radimo. Misija Summita je da utječe na kreiranje poslovnog i javnog ambijenta naklonjenog novom stvaranju i izrastanju novih generacija uspješnih poduzetnika.


Summit

Ovaj Pretpoziv važi samo do 20. 12. 2015. godine. Iskoristite priliku da blagovremenim prijavljivanjem, pod znatno povoljnijim uvjetima, budete sudionikom ovog značajnog poslovnog skupa. Mnogovrsne mogućnosti sudjelovanja prezentirane su u nastavku teksta.

Predsjednik Programskog odbora Predsjednik Upravnog odbora Predsjednik Programskog savjeta MEF „PERSPEKTIVE“ DubrovnikMEF „PERSPEKTIVE“ DubrovnikRegionalnog summita poduzetnika Prof. dr. Nikica GabrićVinko M. ĆuroProf. dr. Jugoslav Jovičić.

People summit

Dobro došli u Dubrovnik i na III. Summit poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe !

Prijava za summit Dubrovnik tabela

*/ Podrazumijeva VIP status koji obuhvata sve naznačeno u tabeli uz: (a) VIP mjesto/a na Summitu; (b) poseban VIP poklon; (c)svečanu večeru za jednu dodatnu osobu kod jednog sudionika odnosno dvije dodatne osobe kod dva sudionika i (d) postavljanje loga sudionika na službenu web stranicu Summita min. 90 dana. NAPOMENE: (1) Po dostavljanju Prijave za sudjelovanje, na e adresu ćete dobiti pred/račun koji će biti plativ do datuma/roka naznačenog na Prijavi; (2) Kombinacijom opcija u kolonama Di E, prijavljujete 3 i više sudionika iz vaše organizacije. Svaki četvrtisudionik iz iste organizacije ima besplatno sudjelovanje uz korištenje usluga prezentiranih u koloni „D“; (3) Pojedinačna cijena noćenja sa doručkom u hotelu je 60,- E (1/1) i 80,- E (1/2) a svečane večere 55,- E; (4) Boje zona označavaju zone sjedenja na Summitu; (5) PDV nije uključen u cijene.

PAŽNJA ! Posebno obratite pažnju na tekst ispisan crvenom bojom u propratnom e-mailu ( PRVIH 10PRIJAVLJENIH – GRATIS SUDJELOVANJE !)


U uži izbor za hotel-domaćina Summita trenutno su ušli: Hotel „SHERATON“, Hotel „IMPORTANNE“ i Hotel „ALH–ADRIATIC LUXURY HOTELS“. Konačna odluka bit će donesena do 31.10.2015. Samostojeći promo baner, približnih dimezija 80 x 200 cm, osigurava i (4. ili 5. 3. 2016.) na adresu hotela dostavlja sudionik. Promo baner može uraditi i organizator uz nadoplatu 99,00 EUR. Raspored i postavljanje banera u cjelokupnom prostoruhotela/kongresnog centra vrši organizator.MEĐUNARODNI EKONOMSKI FORUM PERSPEKTIVE

Dubrovnik – Zagreb – Sarajevo – Tuzla - Banja Luka
Beograd - Podgorica – Skoplje - Celje

e-mail:
www.perspektive.com.hr
Hrvatska: +385 91 905 99 52
BiH: +387 63 / 283 – 411
Uz Jadransku cestu 40, 20 230 Dubrovnik, Hrvatska.