U zagrebu održan drugi business summit

Aktivno sudjelovanje u radu Summit-a uzeli su prof. dr Ivo Josipović, bivši predjednik Republike Hrvatske i član Borda Patrona Instituta regija EUrope (IRE) i prof. dr Jugoslav Jovičić, prorektor za međunarodne odnose i razvoj Sveučilišta u Travniku i član Advisory Boarda IRE.

Ivo josipovic

Samitu su prisustvovali i poduzetnik Branko Roglić, osnivač i predsjednik kompanije „ORBICO“ koja posluje u 17 zemalja Europe, prof. dr Nikica Gabrić, predsjednik Međunarodnog ekonomskog foruma „PERSPEKTIVE“ Dubrovnik,Vinko Ćuro, predsjednik Upravnog odboraMeđunarodnog ekonomskog foruma „PERSPEKTIVE“, predstavnici ministarstva i lokalnih zajednica te drugi uglednici.

Učešćem predstavnika IRE potvrđuje se misija Instituta regija EUrope da aktivno sudjeluje u radu značajnih događanja na Zapadnom Balkanu gdje ugledni sagovornici govore o teoriji i praksi suradnje i regionalnog razvoja. Naglašavanje značaja regija i općina, isticanje različitih problema, te diskusija o ekonomskim potencijalima regionalne suradnje u Europi, uvijek je u fokusu Instituta regija EUrope i Međunarodnog poslovnog foruma „PERSPEKTIVE“.

Institut regija Europe aktivan je u svim zemljamaZapadnog Balkana. Predsjednik Instituta,prof. dr Franz Shausberger je i počasni član Komiteta Međunarodnog ekonomskog foruma „PERSPEKTIVE“ za razvoj i promociju poduzetništva Zapadnog Balkana „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“.Zagreb business summit

MEĐUNARODNI EKONOMSKI FORUM PERSPEKTIVE

Dubrovnik – Zagreb – Sarajevo – Tuzla - Banja Luka
Beograd - Podgorica – Skoplje - Celje

e-mail:
www.perspektive.com.hr
Hrvatska: +385 91 905 99 52
BiH: +387 63 / 283 – 411
Uz Jadransku cestu 40, 20 230 Dubrovnik, Hrvatska.