Za medije

Djel. broj. 326 – MEF / 15.

Dubrovnik, 16. X. 2015. g.


PRESS RELEASE // PRIOPĆENJE ZA MEDIJE br. 14


Kako unaprijediti konkurentnost poduzeća ?! – jedna je od stalnih tema stručnih ekonomskih rasprava. Jedan od odgovora je, svakako: i uspješnijom te primjećenom prezentacijom, kako korporacije, tako i proizvoda i usluga.

Upravo iz toga razloga, kako bi se pomoglo malim i srednjim ali i velikim poduzećima – da budu vidljiviji na tržištu, crnogorski Jadranski sajam će, u Budvi, 23. listopada / oktobra 2015. godine, organizirati instruktivni Seminar.

Jedan od predavača na seminaru bit će i Vinko M. Ćuro, predsjednik Upravnog odbora Međunarodnog ekonomskog foruma PERSPEKTIVE, koji će govoriti o temi „Moć dobre prezentacije - kako pripremiti i realizirati uspješnu prezentaciju ?!“.

„Seminar se organizira za crnogorske kompanije koje zagovaraju i primjenjuju marketinški koncept poslovanja te koje imaju praksu da svoje proizvode, redovno ili povremeno, predstavljaju na sajmovima i sličnim poslovnim skupovima“, izjavio je dr. Rajko Bujković, glavni direktor Jadranskog sajma.

U povodu održavanja Seminara, u Budvi će biti priređena i promocija knjige autora Vinka M. Ćuro „Marketing u kongresno – sajamskoj industriji“. Na promociji će govoriti recenzenti knjige prof. dr. Siniša Zarić iz Beograda i prof. dr. Jugoslav Jovičićiz Banja Luke.~ Znanje je investicija ~

MEĐUNARODNI EKONOMSKI FORUM PERSPEKTIVE

Dubrovnik – Zagreb – Sarajevo – Tuzla - Banja Luka
Beograd - Podgorica – Skoplje - Celje

e-mail:
www.perspektive.com.hr
Hrvatska: +385 91 905 99 52
BiH: +387 63 / 283 – 411
Uz Jadransku cestu 40, 20 230 Dubrovnik, Hrvatska.