Za medije

Priopćenje za medije br. 15

Djel. broj. 332 – MEF / 15.

Dubrovnik, 17. X. 2015. g.


PRESS RELEASE // PRIOPĆENJE ZA MEDIJE br. 15


Kako povezati poduzetnička znanja s poslovanjem, menadžmentom i ekonomijom ?! - glavno je pitanje na koje će odgovor javnostima ponuditi sudionici predstojeće 5. međunarodne konferencije o učenju za poduzetništvo – ICEL.

Konferencija se održava u Zagrebu, 20. listopada 2015. godine, u organizaciji Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba.

Među brojnim sudionicima, u svojstvu pozvanih govornika, svoja znanja i iskustva sa sudionicima podijelit će i prof. dr. Jugoslav Jovičić iz BiH te prof. dr. Siniša Zarić iz Srbije, članovi Programskog odbora Međunarodnog ekonomskog foruma „PERSPEKTIVE“.

Prof. dr. Jugoslav Jovičić govorit će o inovacijama kao faktoru konkurentnosti privrede s osvrtom na Bosnu i Hercegovinu, dok će prof. dr. Siniša Zarić govoriti o temi „Poduzetničke aktivnosti i uloga socijalnog kapitala i društvenih mreža: je li prepoznat u obrazovnom proscesu ?“.

Međunarodna konferencija ICEL održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, resornih ministarstva Vlade Republike Hrvatske, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske udruge poslodavaca te Hrvatske obrtničke komore.

Zemlja partner konferencije je Savezna Republika Njemačka.

Više o Konferenciji može se vidjeti na: www.icelconf.eu~ Znanje je investicija ~

MEĐUNARODNI EKONOMSKI FORUM PERSPEKTIVE

Dubrovnik – Zagreb – Sarajevo – Tuzla - Banja Luka
Beograd - Podgorica – Skoplje - Celje

e-mail:
www.perspektive.com.hr
Hrvatska: +385 91 905 99 52
BiH: +387 63 / 283 – 411
Uz Jadransku cestu 40, 20 230 Dubrovnik, Hrvatska.